Aantal regelingen samenvatten (Programmavariabelen)

Via Bestand | Programmavariabelen | Pensioenen op tabblad Bepalingen wordt deze rubriek 'Aantal regelingen samenvatten' met name gebruikt voor werkgevers in de zeevaart. De inhoudingen op de loonstrook van van deze regelingen komen in één zin en in één bedrag te staan.

Klik >> hier voor meer informatie over het invoeren van een pensioenregeling.

PrgmVar Pensioen-Bepalingen

Instellingen bij de stamgegevens werknemer

Als u bij een pensioenregeling hier een aantal invult, dan kijkt het systeem naar het tabblad Pensioen van de Stamgegevens van de werknemer. Met het looncomponent waarachter deze betreffende pensioenregeling staat, wordt de inhouding(en) gedaan.

Let op: dit betreft alleen de regeling(en) die direct onder de betreffende regeling staat.

SamenVattenReg

Deze drie pensioenregelingen worden bij de werknemer op de salarisspecificatie samengevat in één inhouding, hiervoor gebruikt het programma looncomponent 59.