Activeersleutel

De activeersleutel is nodig om programma te activeren.

Om het Microloon programma succesvol te kunnen installeren, dient u te beschikken over de zogenaamde activeersleutel. Dit is een 18-cijferig nummer, waarin uw Licentievoorwaarden zijn vastgelegd . Voor elk jaargang krijgt u een andere activeersleutel.

Klik >> hier voor meer informatie over de licentie in Microloon

Licentievoorwaarden.

Door het invoeren van uw activeersleutel worden uw licentievoorwaarden vastgelegd. Wijzigen uw licentievoorwaarden, bijvoorbeeld als u een grotere versie besteld. Dan krijgt u van Microloon een andere activeersleutel.

Klik >> hier voor meer informatie voor het aanpassen van de licentie in Microloon.

Elk jaar een nieuwe activeersleutel.

De activeersleutel van het oude jaar blijft werkzaam tot en met 31 maart in het nieuwe jaar. Vanaf 30 dagen voordat deze termijn verstrijkt krijgt u bij het opstarten van het programma de onderstaande waarschuwing.

MeldingNweActiveers

Activeersleutel

Om bepaalde onderdelen van de Microloon website te kunnen bezoeken dient u de activeersleutel in te voeren om de betreffende pagina te kunnen openen. De activeersleutel kunt vinden in het hoofdmenu via Help | Info.