E-mail instellingen salaris specificaties

 

Om een salarisspecificatie per e-mail naar de werknemer te mailen, kunt u op tabblad NAW het e-mailadres van de werknemer plaatsen en op tabblad NAW Vervolg kunt u een vinkje zetten bij de rubriek 'Versturen via E-mail'

 

 

Wn-NAWVervolg-SalSpecJaaropgaafWn

 

 

Dan via Afdrukken | Periodieke gegevens | Salaris specificaties, op tabblad E-mailinstellingen kunt u  t.b.v. de salarisspecificaties invullen die u wilt versturen via e-mail en op tabblad Afdrukken kunt u een vinkje zetten bij e-mail / printen.

 

salspecemailinstellingen.zoom50 afdrsalspec.zoom50

 

 

Vertrouwelijke gegevens.

De salarisspecificatie van een werknemer zijn natuurlijk vertrouwelijke gegevens. Het is natuurlijk niet bedoeling dat deze gegevens bij andere dan de werknemer en de werkgever terecht komen. Het is dus van belang dat er in dit scherm e-mailadressen gebruikt worden die niet door iedereen benaderd kunnen worden.

 

E-mailadres voor foutberichten.

Mocht er bij de werknemer een verkeerd e-mailadres staan dan wordt naar het e-mailadres wat u in deze rubriek heeft invult een onbestelbaar (undeliverable) email berichtje gestuurd met daarin de salarisspecificatie. Zorg dus ook hier voor vertrouwelijk e-mailadres.