Instellingen (Betalingen)

 

Rubriek Instellingen

Betaalomschrijving, in deze rubriek kunt u (eventueel) een agenderingsdatum invoeren, die als gewenste betaaldatum geldt. Indien de bepaalde datum in het verleden ligt moet het de minimaal datum van vandaag worden.
Gewenste betaaldatum, in deze rubriek kunt u (eventueel) een agenderingsdatum invoeren, die als gewenste betaaldatum geldt. Indien de bepaalde datum in het verleden ligt moet het de minimaal datum van vandaag worden.
Veld 'Ook eerder verwerkte betalingen', er zijn 4 verschillende mogelijkheden zie hieronder de verschillende situaties.
Veld 'Nabetaling van eerdere perioden verwerken', er zijn 4 verschillende mogelijkheden zie hieronder de verschillende situaties.

 

 

Er zijn 4 selectie mogelijkheden:

 

Situatie 1

Situatie 2

Situatie 3

Situatie 4

Ook eerder verwerkte betalingen        

Vinkje UIT        

Vinkje AAN

Vinkje UIT

Vinkje AAN

Nabetaling van eerdere perioden verwerken        

Vinkje UIT

Vinkje UIT

Vinkje AAN

Vinkje AAN

 

 

Situatie 1

Maakt een betaalbestand aan van de nog niet uitbetaalde bedragen van de opgegeven periode.

 

Situatie 2

Maakt een betaalbestand aan van alle uit te betalen bedragen van de opgegeven periode ongeacht of deze al uitbetaald was.

 

Situatie 3

Maakt een betaalbestand aan van de nog niet uitbetaalde bedragen van de opgegeven periode en alle nog niet betaalde bedragen van de voorgaande perioden.

 

Situatie 4

Maakt een betaalbestand aan van alle uit te betalen bedragen van de opgegeven periode ongeacht of deze al uitbetaald was en alle nog niet betaalde bedragen van de voorgaande perioden.

 

LET OP! net als de loonaangifte kunt u de correcties maar 1x in het betaalbestand periodiek verwerken. Zodra u afdrukt naar de printer of opslaat in PDF, dan kunnen deze bedragen niet nogmaals in het betaalbestand opgenomen worden.

 

 

Afdrukken-periodieke gegevens-betalingen-betaalopdracht sepa