Reparatie Tabellen

Wanneer Microloon bij het openen van een administratie een foutmelding geeft op een bepaald bestand dan kunt u viaOpties | Repareren tabellen, het beschadigde bestand repareren. Let op! Dit menu onderdeel is alleen benaderbaar als er geen administratie open staan.

opties-reparatie tabellen.zoom70

U maakt een keuze of u selecteert de rubriek Alle tabellen en/of de rubriek Forceer herindexeren’ om alle tabellen voor de gekozen administratie te repareren.

of

U selecteert in de lijst met Administraties de juiste administratie en in de kolom ernaast zoekt u  naar het bestand welke u wilt repareren.

opties -reperatie tabellen selectie op admin.zoom70

Klik op OK om de reparatie te starten.

Indien er is gekozen voor 'Alle tabellen', dan is de voortgang van de reparatie zichtbaar op het scherm. Van het proces wordt een logfile aangemaakt zie hiervoor uw MLData map\Reparatie.