Waarschuwing nadering maximum aantal berekeningen vanaf (Eigenschappen)

Via Bestand | Eigenschappen op tabblad Instellingen kunt u aangeven of en wanneer u een waarschuwing wilt krijgen betreffende het maximum aantal berekeningen dat met uw licentie mogelijk is.

Eigenschap-Instellingen

Het aantal berekeningen die u kunt maken met deze licentie en het aantal berekeningen dat u al gemaakt heeft kunt u zien in het aanmeldscherm. Als u al ingelogd bent kunt u het zien bij Help en dan Info.

Let op: Als u het aantal berekeningen overschrijdt dan kunt u niet meer inloggen en zult u een andere licentie aan moeten schaffen. Hiervoor kunt u bellen met onze helpdesk.