Archiveerservice

Uw administratie veilig in ons datacentrum

Algemeen

Er zijn veel redenen om uw salarisadministratie op een veilige plek te archiveren. U bent zoals u weet verplicht om de administratie zeven jaar voor de Belastingdienst te bewaren. Daarnaast wordt u geconfronteerd met inbraak- en brandgevaar bij een papieren opslag van de administratie, en het gevaar van virussen en hackers bij het lokaal opslaan van de administratie op uw pc. Microloon neemt u graag deze zorg uit handen.

Veilig in ons streng beveiligde datacentrum

Wij bieden u onze Archiveerservice als aanvullende dienst bij Microloon aan. Wanneer u gebruik maakt van de archiveerservice bewaren wij uw gegevens in ons beveiligde datacentrum. Zo is de administratie altijd toegankelijk voor u, maar nooit voor onbevoegden. Bovendien stuurt u afgesloten perioden via een beveiligde internetverbinding naar ons toe, waarna wij ze veilig opslaan. Een back-up nodig? Stuur ons een berichtje en wij sturen direct de bewuste bestanden naar u op.

Praktisch

Met de archiveerservice van Microloon is het mogelijk om uw bestanden maandelijks bij ons op te slaan. Wij bewaren uw bestanden, zolang u bij ons een abonnement heeft, in een vertrouwelijke omgeving. Heeft u een oud bestand van een eerdere maand of een oud jaar nodig, dan zorgen wij dat u deze in ieder geval de werkdag volgend op de dag van uw verzoek per e-mail van ons ontvangt.

Prijzen

De Archiveerservice is beschikbaar als aanvullende service voor Microloon. Net als Microloon zelf verloopt de prijsstelling via een staffel aan de hand van het aantal loonberekeningen dat u per jaar uitvoert. U maakt al gebruik van de Archiveerservice vanaf € 26,00 per jaar.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon is een product van Visma CASH.

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl