Overstapabonnement

Uw salarisadministratie online voeren, stap eenvoudig over!

Algemeen

Steeds meer van uw bedrijfsprocessen spelen zich online af. U voert misschien al online uw boekhouding, factureert digitaal en heeft misschien zelfs een CRM systeem in de cloud draaien. Wanneer u uw salarisadministratie tot nu toe nog offline via Microloon voerde, is het nu mogelijk om ook voor uw salarisverwerking van de voordelen van online werken te genieten!

Voordelen

Met CASH Lonen draait uw salarisadministratie volledig in de cloud en maakt u direct gebruik van alle voordelen van online werken:

 

  • Uw huidige Microloon administratie blijft behouden, inclusief onderhoudscontract
  • De software wordt automatisch up-to-date gehouden inclusief honderden pensioenregelingen
  • Back-ups worden automatisch veilig in de cloud opgeslagen
  • De online omgeving van CASH Lonen is identiek aan uw Microloon omgeving, u kunt dus gelijk verder
  • Direct toegang tot alle functionaliteiten van CASH Lonen
  • Volledige integratie met alle andere online modulen van CASH, zo bespaart u tijd & geld

Praktisch

Het Overstapabonnement is beschikbaar voor alle bestaande Microloon klanten die een onderhoudscontract hadden voor 2016. U betaalt een vast bedrag per jaar voor een beperkt Microloon pakket (tot 1.000 loonberekeningen per jaar) en een onbeperkt Microloon pakket (vanaf 1.001 loonberekeningen per jaar) en krijgt direct toegang tot alle online voordelen.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon en Cash Software zijn sinds 2013 één bedrijf.

MICROLOON

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl