E-matcher koppeling

E-matcher van Synerg-e is de online werving & selectie- én uitzendtool.

Algemeen

Microloon heeft een koppeling met e-Matcher van Synerg-e, hét totaalpakket voor de uitzendbranche. Deze ICT expert bouwt al twee decennia lang softwarepakketten voor spelers in de flexibele arbeidsmarkt. De focus van e-Matcher ligt op een volledige automatisering van uw administratieve processen.

Hoe het werkt

Microloon biedt een innovatieve koppeling met e-Matcher. Microloon maakt de loonberekeningen aan de hand van de uren en aantallen vanuit e-Matcher en koppelt deze vervolgens weer terug. Hierdoor worden processen geautomatiseerd, de salestijd verdubbeld en de omzet vergroot!

Ervaar efficiënte werving & selectie in een gebruiksvriendelijke omgeving. Dit pakket integreert al uw werkzaamheden in een webbased platform. Via online portalen worden uw klanten en kandidaten in staat gesteld om actief deel te nemen aan het uitzendproces. Van matching en contracten tekenen tot urendeclaratie en facturen inzien, het kan allemaal online. Zo creëert u meer tijd voor sales en aandacht voor kandidaten en klanten.

Praktisch

Voor deze koppeling is een aparte overeenkomst nodig met onze partner Synerg-e.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon en Cash Software zijn sinds 2013 één bedrijf.

MICROLOON

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl