OVER MICROLOON

Microloon ontwikkelt al meer dan 30 jaar loon- en salarisadministratiesoftware voor het bedrijfsleven. De software wordt voornamelijk gebruikt door MKB bedrijven en door de betere accountants- en (salaris)administratiekantoren. Inmiddels heeft Microloon ruim 3.000 tevreden klanten die dagelijks met de software werken. Microloon is een product van Visma CASH.

Totale focus
Het ontwikkelteam van Microloon is dag in dag uit bezig met slechts één ding: het programma Microloon doorontwikkelen, uitbreiden en optimaliseren. De focus op uitsluitend salarisadministratiesoftware maakt dat Microloon vaak vooruitloopt wat innovaties in de branche betreft. Zo was Microloon het eerste salarisadministratiepakket waarbij het mogelijk was om elektronisch aangiften via de Bapi Poort naar de Belastingdienst te sturen. Dezelfde focus geldt ook voor de helpdesk van Microloon, zij zijn verregaand gespecialiseerd in alles wat met loon- en salarisadministratie te maken heeft. Dat betekent dat uw vraag altijd beantwoord wordt door een deskundige salarisprofessional.

Een perfecte match met CASH
In 2012 zagen Microloon en Cash Software toegevoegde waarde in elkaars softwareoplossingen en besloten de twee bedrijven te werken aan een geautomatiseerde koppeling tussen de pakketten. De insteek was om de twee kernprocessen in ieder bedrijf, salarisadministratie en de financiële administratie, volledige geautomatiseerd gegevens uit te laten wisselen. Al snel bleek van meer sprake dan alleen toegevoegde waarde; Microloon en Cash Software bleken op veel gebieden een perfecte match. De twee partijen bedienden dezelfde soort klanten, en nog belangrijker; deelden dezelfde mate servicegerichtheid naar deze klanten. Software waarbij het gebruiksgemak en de ervaring van de klant centraal staat, die compleet is in functionaliteit en voor eerlijke en transparante prijzen aangeboden wordt aan het bedrijfsleven, is waar het bij zowel Microloon als bij CASH altijd om gedraaid heeft. De succesvolle overname van Microloon door Cash Software was in januari van 2013 een feit. In 2021 is Cash Software onderdeel geworden van de Visma-familie en daarom met trots Visma CASH geworden.

2 merken 1 bedrijf

In de jaren na de overname is veel veranderd, maar is ook veel hetzelfde gebleven. Het ontwikkelteam van Microloon ontwikkelt nog steeds enkel en alleen de Microloon software, en de helpdesk van Microloon is nog steeds uitsluitend gespecialiseerd in loon- en salarisadministratie. Wel is er een grote synergie ontstaan tussen de twee partijen, waarvan het mooiste voorbeeld nog wel de ontwikkeling van CASH Lonen is. CASH Lonen heeft dezelfde complete functionaliteit en gebruiksvriendelijke eigenschappen van Microloon, maar draait op het online platform van CASH. In 2017 is weg vrij gemaakt voor nog grotere synergie tussen de twee merken door de verhuizing van Microloon naar het bedrijfspand van CASH in Den Haag. De lijnen zijn korter, de productiviteit is hoger en de creativiteit heeft alle ruimte. Een mooie voedingsbodem om de komende jaren de software én het merk Microloon verder te laten groeien.

Online én offline verlonen

Met Microloon en CASH Lonen kunt u eenvoudig, efficiënt en deskundig de loonadministratie voeren voor iedere branche. Onze software is geschikt voor elk soort MKB bedrijf of accountants- en administratiekantoren. De pakketten zijn zowel online als offline compleet in functionaliteit en altijd up-to-date volgens de laatste wet- en regelgeving. Ook zijn er diverse koppelingen & aanvullende services die uw loonadministratie nog efficiënter maken. Onze deskundige helpdesk staat voor u klaar bij al uw vragen. Ook bieden wij uitgebreide cursussen aan voor ieder gebruikersniveau.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon is een product van Visma CASH.

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl