Accountancyportal

De salarisadministratie voor al uw klanten voert u eenvoudig met de Accountancyportal. De portal is een totaaloplossing waarmee u zowel de boekhouding als salarisadministratie volledig geautomatiseerd voert en uw klant altijd actueel en 24/7 inzicht heeft. Werk eenvoudig al uw administraties bij vanuit één overzicht, door middel van handige signaleringen. Speciaal ontwikkeld voor accountants- en administratiekantoren, waardoor u meer tijd overhoudt om uw klanten van strategisch advies te voorzien.

Een totaaloplossing waarmee u ruim 50% werk bespaart!

Alles automatisch

Alle loonberekeningen, bankmutaties, in- en verkoopfacturen automatisch geboekt door slimme online oplossingen.

Z

Overzicht & controle

Via handige signaleringen in één overzichtelijk dashboard zijn al uw administraties altijd up-to-date.

Online samenwerken

Laat uw klant zelf factureren en/of verlonen via de portal voor automatische verwerking en geef actueel inzicht.

R

Verloningen automatisch verzenden en uitbetalen

R

Bankmutaties elke 24 uur automatisch verwerkt via de bankenkoppeling

R

Facturen (PDF en UBL) volledig automatisch geboekt en gematcht

R

OB-aangifte met één druk op de knop verzenden via Digipoort

R

Verkoopfacturen elektronisch verzenden en volledig automatisch geboekt

R

Automatisch debiteurenbeheer via aanmaanrobot

R

Automatische periodieke boekingen zoals afschrijvingen

R

Single sign-on: alle gegevens en administraties op één plek

R

Volledig digitaal dossier, minder kans op fouten, geen piekverwerkingen!

Alles automatisch berekent, verwerkt, verstuurd en geboekt

Met de Accountancyportal kunt u alle administratieve processen volledig automatiseren, zoals alle verloningen, bankmutaties en in- en verkoopfacturen. Via het Administratie Dashboard werkt u eenvoudig al uw administraties bij vanuit één overzicht. Door handige signaleringen weet u direct waar er actie ondernomen moet worden en zijn de administraties altijd bij! Met het Lonen Administratie Dashboard kunt u bovendien massaverwerking van meerdere administraties toepassen.

Samenwerken met uw klant

Met de portal heeft u de mogelijkheid om uw klanten extra functionaliteiten aan te bieden. Kies samen welke samenwerking het beste past. Zo kan een klant vanuit zijn online administratie zelf verlonen en/of factureren en wordt alles vervolgens automatisch geboekt. Daarnaast kunt u uw klant actuele overzichten van zijn bedrijfsstatus tonen, ook via de gratis CASHapp!

UBL: automatisch factureren

Laat uw klant de facturen versturen naar het uniek e-mailadres van zijn administratie en elke factuur wordt, na goedkeuring, automatisch ingeboekt. Een UBL-factuur wordt direct verwerkt en een PDF-factuur wordt automatisch omgezet naar UBL. De klant ontvangt ook automatisch een signalering wanneer een factuur gefiatteerd moet worden.

%

TOTAALOPLOSSING

De software van CASH is modulair van opzet. U stelt het pakket dus geheel naar eigen wens samen. Alle onderdelen van de Accountancyportal zijn individueel te gebruiken, maar leveren het grootste voordeel op als zij in combinatie van elkaar, als totaaloplossing, gebruikt worden. Hoe meer onderdelen u inzet, hoe meer tijd en geld u bespaart. Met de Accountancyportal zijn alle administraties altijd bijgewerkt, beschikt u over een volledig elektronisch dossier en is er minder kans op fouten. De volledig automatische werkwijze en online functionaliteiten creëren een enorme tijdsbesparing en nieuwe kansen voor uw dienstverlening, tarieven en serviceniveau. Kansen die de relatie met uw klant zal verstevigen en vergroten.

Plan vrijblijvend een online demo in!

Onze medewerkers geven u graag telefonisch een online demonstratie van ons pakket, waarbij u meekijkt vanaf uw eigen scherm.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon is een product van Visma CASH.

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl