Trainingen & Consultancy

Persoonlijke begeleiding daar waar dat gewenst is

Microloon en CASH Lonen zijn zeer gebruiksvriendelijk, echter kunnen onze consultants u helpen uw administratie in te richten zodat u nog sneller kunt beginnen. Daarnaast bieden we ook trainingen voor u en/of uw medewerkers op locatie.

Consultancy

Wilt u direct kunnen starten met administreren? Onze consultants staan voor u klaar om u te begeleiden met de implementatie (afhankelijk van uw module en wensen). Na een zeer kort traject van circa 2 tot 3 dagen kunt u moeiteloos aan de slag met Microloon of CASH Lonen! Eventueel kunt u uw medewerkers vervolgens opgeven voor een workshop of verzorgen wij een training op locatie.

Training/workshop

Wij adviseren u en/of uw medewerkers een workshop te volgen om een goede start te maken met Microloon of CASH Lonen. Dit kan in de vorm van een workshop in Den Haag, maar u kunt eventueel ook kiezen voor een training op locatie door een van onze consultants.

Tarieven

* Prijzen zijn excl. btw

Consultancy €   800,-  per dag
 Training op locatie €   800,-  per dag
 Kilometervergoeding €   0,30   per kilometer

Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (088 – 400 5000) of stuur een bericht naar Microloon via ons contactformulier.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon en Cash Software zijn sinds 2013 één bedrijf.

MICROLOON

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl