Instructievideo's

Via deze handige instructievideo’s leggen wij u graag uit hoe u bepaalde instellingen doet in Microloon en CASH Lonen.
Uiteraard kunt u ook een workshop inboeken om snel aan de slag te kunnen met uw loonadministratie!

Microloon instructievideo’s

Microloon DEMO

Microloon Administratie Dashboard

Microloon nieuwe services

Loonportal voor Microloon

CASH Lonen instructievideo’s

CASH Lonen DEMO

Starten met CASHWeb

Loonportal voor CASH Lonen

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon en Cash Software zijn sinds 2013 één bedrijf.

MICROLOON