Overstappen naar Microloon

Voldoet uw huidige salarisadministratiesoftware niet meer? Wilt u zelf de keuze hebben om de loonadministratie offline te blijven voeren? Stap dan over naar Microloon. Voor alle pakketten die een werknemersexport kunnen maken, kunnen wij een soepele overstap naar Microloon verzorgen. Wij beschikken over een conversieprogramma dat vrijwel alle gegevens uit uw huidige pakket kan omzetten naar het Microloon-formaat. Zo kunt u bijna meteen verder verlonen.

Overstap inplannen

Export aanleveren

Converteren naar Microloon

Nazorg met consultant

Snel verder verlonen

Vanuit welk pakket kunt u overstappen?

Iedere salarisadministratiesoftware is uniek. Overstappen naar Microloon betekent dan ook dat de gegevens uit uw huidige pakket geconverteerd moeten worden naar het Microloon-formaat (MLData).

Werkt u met Loon.nl, UNIT4, Exact, AFAS, Easylon, WinSalar of een ander softwarepakket dat een werknemersexport kan maken? Dan kunt u overstappen naar Microloon!

Mijnsalarispostvak.nl

In 5 stappen over naar Microloon

Indien u heeft besloten om vanuit een ander loonprogramma over te stappen naar Microloon, helpen wij u om de migratie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo kunt u snel verder met het voeren van de salarisadministratie in Microloon.

Hoe werkt overstappen naar Microloon?

STAP 1: Overstap inplannen

Neem contact op met onze adviseurs via telefoonnummer 088 – 400 5000 of via e-mail naar info@microloon.nl om de overstap naar Microloon in te plannen.

STAP 2: Export aanleveren

Stuur de gegevens uit uw oude salarispakket in één van de volgende technische formaten naar ons toe: ACCES, ASCII, DBF, DIF, CSV, PARADOX, PRN, TXT, XLS, XML.

STAP 3: Converteren naar Microloon

Onze conversietool zorgt ervoor dat het door u aangeleverde bestand zowel technisch als logisch omgezet wordt naar het Microloon-formaat (MLData).

STAP 4: Nazorg met consultant

Na de conversie zet u samen met onze consultant de puntjes op de i in uw Microloon administratie.

STAP 5: Snel verder verlonen

De overstap naar Microloon is succesvol afgerond. U kunt nu verder verlonen.

Snel verder werken met Microloon

Zoals elk softwarepakket is ook het gebruik van Microloon uniek. Ondanks dat Microloon eenvoudig is in gebruik, is het volgen van een Starterscursus een absolute aanrader om snel verder te kunnen werken na de overstap. U leert binnen één dag hoe u een administratie aanmaakt, een werknemer met alle “ins en outs” invoert, hoe u een loonberekening maakt, hoe u de output verzorgt en hoe u de Loon- en Pensioenaangifte doet.

Wat kost overstappen naar Microloon?

Aan het overstappen naar Microloon zijn kosten verbonden, omdat wij uw loonadministratie(s) converteren naar het Microloon-formaat MLData. Hiervoor geldt een tarief van €100,- per uur exclusief btw. Hoelang wij bezig zijn met converteren van de salarisadministratie(s) is o.a. afhankelijk van het aantal te converteren administraties, het aantal werknemers en de kwaliteit van de aangeleverde export. Na de conversie vindt nazorg plaats met een van onze consultants om de puntjes op de i te zetten.

Offline verlonen met Microloon

Met het gebruiksvriendelijke salarispakket Microloon kunt u eenvoudig, efficiënt en deskundig de loonadministratie voeren voor iedere branche. U installeert het programma lokaal op uw eigen computer en verloont daarmee geheel offline.

Overstappen naar online verlonen

De loonadministratie offline of online voeren; de keuze is aan u! Werkt u momenteel offline, maar wilt u toch genieten van de voordelen van online salarisverwerking? Stap dan over naar CASH Lonen. Onze online salarisadministratiesoftware is gebaseerd op Microloon en heeft dan ook dezelfde complete functionaliteit en gebruiksvriendelijke eigenschappen, maar draait op het online platform van CASH, waardoor u altijd en overal toegang en overzicht heeft.

Veilig salarisstroken delen via de Loonportal volgens AVG

Wanneer u voor optimale veiligheid gaat, is de Loonportal de perfecte aanvulling op zowel ons offline pakket Microloon als onze online software CASH Lonen. Met de Loonportal voor salarisverwerkers en werkgevers worden loonstroken, jaaropgaven en andere HR-documenten in een beveiligde online omgeving gedeeld met werknemers via de gratis LOONapp. Ook krijgt u toegang tot mooie rapportages!

Meer weten?

Wij geven u graag een online demonstratie van het pakket of probeer het zelf (30 dagen gratis):

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon is een product van Visma CASH.

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl