Microloon Starters workshop

Een must voor nieuwe gebruikers

Algemeen

Deze workshop is bestemd voor hen die nog geen of weinig ervaring hebben met het Microloon programma.

Cursusinhoud

De volgende onderwerpen komen gedurende de cursusdag aan de orde:

• Programmastructuur en basisbeginselen.
  • Het invoeren van werkgever en werknemersgegevens.
  • Diverse oefeningen onder begeleiding van de trainer met als doel het zelfstandig kunnen verlonen van een periode.
  • De elektronische aangifte.
  • Een effectief gebruik van schermen, toetsen, helpfuncties- en teksten.
  • De wijze waarop voorbeeldbestanden, percentages en updates gedownload kunnen worden.

Praktisch

Deze cursus wordt gegeven in Den Haag van 10:00 tot 16:00 uur en bedraagt € 275,00 per deelnemer inclusief lunch.

Vooropleiding

Voor deze workshop heeft u geen specifieke vooropleiding nodig. Enige kennis van de Nederlandse wetgeving op het gebied van salarisadministratie is echter aanbevolen.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon en Cash Software zijn sinds 2013 één bedrijf.

MICROLOON