Microloon Webinars

Graag nodigen wij u uit voor onze gratis Webinars voor ondernemers en accountants- en administratiekantoren.

De Microloon Webinars worden regelmatig ingepland. Iedere Webinar duurt circa 45 minuten. Maximaal 25 deelnemers per Webinar.

CASH Webservices

Klik op de onderwerpen hieronder voor meer informatie

Accountancy

4 februari om 14:00 uur
4 andere data beschikbaar
Onboarding Webinar voor de Loonportal

In deze Onboarding Webinar leggen wij u op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe u snel van start kunt gaan met de Loonportal. Alle stappen die binnen Microloon en CASH Lonen ondernomen moeten worden om loonstroken, jaaropgaven en andere HR-documenten op een veilige manier te delen komen aan bod.

Ondernemers

18 februari om 10:00 uur

Welke risico's lopen u en uw medewerkers zonder Loonportal?

Tijdens deze Webinar behandelen we hoe u en uw medewerkers risico’s op datalekken in de salarisadministratie kunnen beperken. We laten o.a. zien hoe u op een AVG vriendelijke manier salarisspecificaties en andere documenten verstuurt naar het werkgeversdeel van de Loonportal. Verder gaan we in op de tijdbesparende functies van het werknemersdeel, waarin de medewerkers van uw bedrijf altijd toegang hebben tot salarisspecificaties, jaaropgaves en eventuele andere documenten.

Plan vrijblijvend een online demo in!

Onze medewerkers geven u graag telefonisch een online demonstratie van ons pakket, waarbij u meekijkt vanaf uw eigen scherm.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon en Cash Software zijn sinds 2013 één bedrijf.

MICROLOON

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl