Microloon Webinars

Graag nodigen wij u uit voor onze gratis Webinars voor ondernemers en accountants- en administratiekantoren.

De Microloon Webinars worden regelmatig ingepland. Iedere Webinar duurt circa 45 minuten. Maximaal 25 deelnemers per Webinar.

CASH Webservices

Klik op de onderwerpen hieronder voor meer informatie

Accountancy

6 mei om 10:00 uur
1 andere datum beschikbaar
Onboarding Webinar voor de Loonportal

In deze Onboarding Webinar leggen wij u op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe u snel van start kunt gaan met de Loonportal. Alle stappen die binnen Microloon en CASH Lonen ondernomen moeten worden om loonstroken, jaaropgaven en andere HR-documenten op een veilige manier te delen komen aan bod.

16 juni om 10:00 uur
In 3 stappen naar efficiënt en veilig verlonen

Microloon en Cash Software bieden u als administratie- of accountantskantoor alle mogelijkheden om voor ieder type klant de loonadministratie te doen op een zo efficiënt en veilig mogelijke manier.

Wij begrijpen heel goed dat geen van uw klanten hetzelfde is. Zo zal u klanten hebben waar u voor meerdere werknemers de loonadministratie doet, maar ook voor DGA’s en bedrijven met maar een aantal werknemers. Mogelijk heeft u klanten die periodiek veel mutaties aanleveren, zoals salariswijzigingen, overuren of verlofdagen, maar u zal ook klanten hebben waar weinig of geen aanpassingen gedaan hoeven te worden.

Voor al uw klanten geldt dat u ze op een veilige, efficiënte maar ook klantvriendelijke manier wil bedienen. Met Microloon of CASH Lonen heeft u hiervoor de tools in huis.

Tijdens deze Webinar laten we u zien welke drie stappen u kunt nemen om de loonadministratie van uw klanten nog gemakkelijker, tijdbesparender en veiliger te maken. We gaan in op het gebruik van onze Loonportal voor werkgevers en werknemers, daarnaast zullen we onze Mutatie Import functionaliteit en Lonen Administratie Dashboard bespreken en laten zien.

Na afloop heeft u een duidelijk beeld welke tools u kunt gebruiken om de kwaliteit te blijven bieden die klanten van u gewend zijn, terwijl u meer tijd bespaart en meer mogelijkheden biedt aan uw klanten.

Ondernemers

29 april om 11:00 uur

Welke risico's lopen u en uw medewerkers zonder Loonportal?

Tijdens deze Webinar behandelen we hoe u en uw medewerkers risico’s op datalekken in de salarisadministratie kunnen beperken. We laten o.a. zien hoe u op een AVG vriendelijke manier salarisspecificaties en andere documenten verstuurt naar het werkgeversdeel van de Loonportal. Verder gaan we in op de tijdbesparende functies van het werknemersdeel, waarin de medewerkers van uw bedrijf altijd toegang hebben tot salarisspecificaties, jaaropgaves en eventuele andere documenten.

Plan vrijblijvend een online demo in!

Onze medewerkers geven u graag telefonisch een online demonstratie van ons pakket, waarbij u meekijkt vanaf uw eigen scherm.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon en Cash Software zijn sinds 2013 één bedrijf.

MICROLOON

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl