CASH Accountancy

Verlonen voor Accountancy

Met Microloon en het online pakket CASH Lonen voert u voor elk soort onderneming uit iedere branche efficiënt en vakkundig de salarisadministratie. De software is compleet in functionaliteit, altijd up to date volgens de laatste regelgeving en is in staat om alle mogelijke loonberekeningen uit te voeren. Alle berekeningen van loonheffing, pensioenen en sociale fondsen worden meegeleverd.

Voor accountants- en administratiekantoren heeft de keuze voor de juiste software een grote impact op de productiviteit en daarmee de winstgevendheid. Zorg dat u de juiste keuze maakt!

R

Geschikt voor alle branches en zowel online als offline beschikbaar

R

Meerdere administraties tegelijk verwerken

R

Altijd up-to-date volgens de laatste wet- en regelgeving

R

Zeer voordelige licentiekosten voor accountants- en administratiekantoren

R

Eenvoudig corrigeren en mutaties in één keer uploaden

R

Met alle percentages van belastingen, inclusief WKR

R

Salarisstroken en jaaropgaven online delen via de Loonportal

R

Voor iedere loonberekening, inclusief pensioenen

R

Onbeperkt aantal administraties en uitgebreide signaleringsmogelijkheden

Onderdeel van de totaaloplossing

CASH Lonen kunt u als losse module gebruiken of als onderdeel van de CASH Accountancyportal; de betaalbare totaaloplossing speciaal voor accountants- en administratiekantoren. U krijgt toegang tot alle modules van CASH en uw klanten gebruiken de CASHapp of de eenvoudige desktop versie appcash.nl om de basisfuncties uit te voeren. Geen tassen met bonnetjes meer, geen piekverwerking meer. Dat bespaart gemiddeld 50% tijd!

Geschikt voor alle branches

Artiesten in binnen- en buitenland, thuiswerkers, de bouw; met zowel het online als offline salarisadministratiepakket voert u de salarisadministratie van al uw klanten (uitgezonderd de overheid). Alle percentages van belasting, sociale wetten, bedrijfstak pensioenen en sociale fondsen worden standaard meegeleverd. De prijs die u betaalt is bovendien gebaseerd op het aantal loonberekeningen dat u doet, niet op het aantal administraties dat u voert!

Offline en online beschikbaar

Kies of u offline wilt werken met Microloon of online met CASH Lonen. Beide pakketten zijn compleet in functionaliteit, ontwikkeld voor de gebruiker en dus uitermate gebruiksvriendelijk en zijn zeer betaalbare totaaloplossingen voor ieder accountants- en administratiekantoor. Voor CASH Lonen betaalt u naar gebruik slechts € 1,- per loonberekening!

CASH Private Label voor Accountancy

Massaverwerking mogelijk

Bij Microloon kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van het Lonen Administratie Dashboard. Met deze functie heeft u in één oogopslag overzicht over al uw administraties. Tevens heeft u de mogelijkheid om massaverwerking in gang te zetten waarbij u voor meerdere administraties tegelijk de verwerking voor een periode in één keer te doen.

Loonportal

Met de Loonportal voor salarisverwerkers wordt privacygevoelige informatie, zoals persoonsgegevens op loonstroken, jaaropgaven en arbeidscontracten, op een beveiligde en efficiënte online omgeving gedeeld met werkgevers en werknemers (ook via de LOONapp) én krijgt u toegang tot mooie rapportages. Kortom, veilig & efficient (loon)gegevens delen!

CASH Private Label voor Accountancy

Plan vrijblijvend een online demo in!

Onze medewerkers geven u graag telefonisch een online demonstratie van ons pakket, waarbij u meekijkt vanaf uw eigen scherm.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon is een product van Visma CASH.

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl