Lonen Administratie Dashboard

Ideaal voor overzicht en massaverwerking!

Algemeen

Met de extra service Lonen Administratie Dashboard van Microloon kunt u per periode inzicht verkrijgen in de stand van zaken van de verwerking van alle aanwezige administraties. Tevens stelt deze optie u in staat een massaverwerking op te starten waardoor u met één druk op de knop voor de door u geselecteerde administraties de periode kunt verwerken

Inzicht en massaverwerking

Met het Lonen Administratie Dashboard ziet u in één overzicht de status van alle aanwezige administraties. U ziet precies welke acties nog ondernomen moeten worden voor de verschillende administraties in de betreffende periode. De massaverwerkingsfunctie stelt u in staat om voor de door u geselecteerde administraties de salariswerkzaamheden tegelijkertijd te laten uitvoeren. Bekijk de demonstratie hier.

Voordelen

  • Laat het programma voor u werken
  • Verwerk zoveel administraties tegelijk als u wilt
  • Bespaar tijd en geld met massaverwerking

Praktisch

Het Lonen Administratie Dashboard is momenteel beschikbaar als aanvullende service voor Microloon. U betaalt een vast bedrag per jaar voor een beperkt Microloon pakket (tot 1.000 loonberekeningen per jaar) en een onbeperkt Microloon pakket (vanaf 1.001 loonberekeningen per jaar).

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon is een product van Visma CASH.

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl