CASH Webservices

Extra services CASH Lonen

Met de extra services van CASH Lonen voert u met nog meer gemak de loonadministratie. De extra services van CASH Lonen kunt u los van elkaar afnemen zodat u precies het pakket samenstelt wat voor u geschikt is.

Loonportal

Met de Loonportal voor salarisverwerkers wordt privacygevoelige informatie, zoals persoonsgegevens op loonstroken, jaaropgaven en arbeidscontracten, in een beveiligde en efficiënte online omgeving gedeeld met werknemers (ook via LOONapp) én krijgt u toegang tot mooie rapportages. Kortom, veilig & efficient (loon)gegevens delen volgens de AVG!

bankenkoppeling abn amro

Export Periode Import (EPI)

Met de extra service Mutatie Import kunt u in één keer alle periode- en werknemersmutaties van een periode importeren via Excel Periode Import (EPI). Ideaal voor (salaris)administratiekantoren! Uw klant gebruikt het excel sjabloon om de mutaties in te registreren en upload alle mutaties met één druk op de knop in CASH Lonen.

bankenkoppeling ING

Plan vrijblijvend een online demo in!

Onze medewerkers geven u graag telefonisch een online demonstratie van ons pakket, waarbij u meekijkt vanaf uw eigen scherm.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon is een product van Visma CASH.

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl