Excel Periode Import (EPI)

Eenvoudig mutaties tegelijk importeren via Excel-sjabloon

Algemeen

Het verwerken van de loonmutatie van één persoon kan in totaal makkelijk 2 minuten kosten. Het valt nog te overzien wanneer u dit voor drie medewerkers doet. Echter wanneer sprake is van tientallen of misschien zelf honderden werknemers, is het een zeer tijdrovende bezigheid die u meerdere uren per maand kosten. Met de Excel Periode Import kost het verwerken van loonmutaties u voortaan enkele seconden!

In enkele seconden loonmutaties verwerken

Met de Excel Periode Import importeert u in één keer alle periode- en werknemermutaties van alle werknemers. U download vanuit Microloon het overzichtelijke Excel-sjabloon voor periode- of werknemer mutaties. Uw klant vult dit formulier in en u upload dit bestand eenvoudig in Microloon. Invoerfouten worden door het gebruiksvriendelijke template geminimaliseerd. U bent in staat om tientallen of zelfs honderden mutaties in enkele seconden te verwerken!

Voordelen

  • Bespaar tijd door met één druk op de knop mutaties te importeren
  • Uw klanten krijgen een duidelijk en eenvoudig te bewerken Excel sjabloon
  • U bepaalt zelf welke kolommen door uw klanten ingevuld dienen te worden

Praktisch

De dienst Mutatie Import (Excel Periode Import) is beschikbaar als aanvullende service op uw Microloon-pakket. Ondernemers betalen een vast bedrag per jaar voor een beperkt Microloon pakket (tot 1.000 loonberekeningen per jaar) of een onbeperkt Microloon pakket (vanaf 1.001 loonberekeningen per jaar), ongeacht het aantal mutaties wat u importeert.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon is een product van Visma CASH.

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl