Workshops (online)

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen, bieden wij momenteel een deel van onze workshops online aan. De digitale instructie wordt met behulp van het programma “Teamviewer” uitgevoerd. Afhankelijk van de duur van de workshop, wordt deze verdeeld over verschillende blokken. Een goed werkende computer of laptop met 2e scherm zijn nodig om u actief deel te laten nemen aan de instructie.

Workshops (online)

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen, bieden wij momenteel een deel van onze workshops online aan. De digitale instructie wordt met behulp van het programma “Teamviewer” uitgevoerd. Afhankelijk van de duur van de workshop, wordt deze verdeeld over verschillende blokken. Een goed werkende computer of laptop met 2e scherm zijn nodig om u actief deel te laten nemen aan de instructie.

Direct inschrijven

MICROLOON STARTERS (ONLINE)

Deze workshop is bestemd voor hen die nog geen of weinig ervaring hebben met het Microloon-programma.

MEER »

MICROLOON GEVORDERDEN

Deze workshop is bestemd voor hen die reeds met het programma hebben gewerkt. Ontdek functies waarvan u misschien weet dat ze in uw pakket aanwezig zijn, maar die u zelf nog niet gebruikt en die het gebruik van Microloon nog plezieriger kunnen maken.

MEER »

CASH LONEN

Voor wie online wil verlonen, is CASH Lonen ontwikkeld. Om u vlot en soepel te laten kennismaken met CASH Lonen, raden wij u aan om de workshop CASH Lonen te volgen.

MEER »

MICROLOON STARTERS (ONLINE)

Deze workshop is bestemd voor hen die nog geen of weinig ervaring hebben met het Microloon-programma.

MICROLOON GEVORDERDEN

Deze workshop is bestemd voor hen die reeds met het programma hebben gewerkt. Ontdek functies waarvan u misschien weet dat ze in uw pakket aanwezig zijn, maar die u zelf nog niet gebruikt en die het gebruik van Microloon nog plezieriger kunnen maken.

CASH LONEN

Voor wie online wil verlonen, is CASH Lonen ontwikkeld. Om u vlot en soepel te laten kennismaken met CASH Lonen, raden wij u aan om de workshop CASH Lonen te volgen.

Boek eenvoudig uw workshop in

Microloon organiseert regelmatig workshops in Den Haag.
Alle geplande workshops vindt u in ons workshopformulier, waar u uzelf en/of uw collega’s/medewerkers eenvoudig kunt inboeken.

Naast deze workshops in Den Haag verzorgen wij ook regelmatig training op locatie. Ga voor meer informatie naar de pagina Training & Consultancy en vraag een offerte aan.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon is een product van Visma CASH.

VISMA CASH