Microloon downloads

Download hier de Microloon versies, updates, Connect en handige informatie.
Om bestanden uit het support-gedeelte te downloaden, dient u uw registratiecode en wachtwoord in te voeren.

Het Microloon programma voert automatisch updates uit, waardoor u altijd met de laatste versie werkt. Mocht het nodig zijn, kunt u hier de laatste versie vinden, evenals voorgaande versies. Heeft u oudere versies nodig die hier niet tussen staan? Dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt de versies Microloon downloaden door ingave van uw Registratienummer als Gebruikersnaam en de Activeersleutel als Wachtwoord. Deze gegevens kunt u vinden in Microloon onder Help | Info.

2024

De volledige versie van Microloon 2024 downloaden, klik hier: Volledige versie Microloon 2024 De laatste update van Microloon 2024 downloaden, klik hier: Update 2024-AH ReadMe 2024

2023

De volledige versie van Microloon 2023 downloaden, klik hier: Volledige versie Microloon 2023 De laatste update van Microloon 2023 downloaden, klik hier: Update 2023-ZF ReadMe 2023

2022

Hier vindt u de volledige versie van Microloon 2022: Volledige versie Microloon 2022 Hier vindt u de laatste update van Microloon 2022: Update 2022-ZC ReadMe 2022 Regelingen 2022

2021

Hier vindt u de volledige versie en laatste update van Microloon 2021: Volledige versie Microloon 2021 Update 2021-ZF Regelingen 2021 ReadMe 2021

2020

Hier vindt u de volledige versie en laatste update van Microloon 2020: Volledige versie Microloon 2020 Regelingen 2020 Update 2020-ZE ReadMe 2020

2019

Hier vindt u de volledige versie en laatste update van Microloon 2019: Volledige versie Microloon 2019 Update 2019-BK ReadMe 2019

2018

Hier vindt u de volledige versie en laatste update van Microloon 2018: Volledige versie Microloon 2018 Overzicht vernieuwingen 2018-A Update 2018-BO ReadMe 2018-BN

2017

Hier vindt u de volledige versie en laatste update van Microloon 2017: Volledige versie Microloon 2017 Overzicht vernieuwingen 2017-A Update 2017-ZE ReadMe 2017-ZE Overzicht vernieuwingen 2017-CA

Hier vindt u de laatste versies van Microloon Connect:

ReadMe Connect

Microloon Connect versie 8.1.26.0

Hier vindt u diverse programma’s:

Borland Database Engine   Alléén voor Microloonversies 2016 en ouder!

Minimum systeemeisen Microloon:

• Processor: Ghz. of hoger1
  • Media: CD-ROM Drive
  • Intern geheugen(RAM): 512MB
  • Extern geheugen(Harddisk): 7MB en 600MB voor het.NET 4.0 Framework
  • Beeldschermresolutie: 1024 x 768 pixels
  • Windows Server 2008R2
  • Windows Server 2012
  • Windows 7
  • Windows 8
  • Windows 10

Wachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten? Neem dan contact op met een onze administratiemedewerkers, zij helpen u graag verder.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon is een product van Visma CASH.

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

info@microloon.nl