Loonportal: AVG ready

Elke organisatie is onder de nieuwe AVG wet verplicht om de veiligheid van privacygevoelige informatie, zoals persoonsgegevens op loonstroken, jaaropgaven en arbeidscontracten, te waarborgen. Met de Loonportal voor salarisverwerkers en werkgevers worden deze gegevens op een beveiligde en efficiënte online omgeving (AVG-proof) gedeeld met werknemers (ook met de app) én krijgt u toegang tot mooie rapportages.

Kortom, veilig & efficient (loon)gegevens delen!

~

Veiligheid & zekerheid

Optimaal (AVG) beveiligde portal voor het delen van HR-documenten met uw klanten en/of werknemers.

Real-time rapportages

Waardevolle inzichten dankzij mooie grafische maatwerk-rapportages op basis van real-time data.

Gratis app

Werknemers bekijken altijd en overal salarisstroken, jaaropgaven en andere documenten via de gratis LOONapp.

R

Online (HR) documenten delen

R

Inclusief EPI/EWI (mutatieoverzichten)

R

Veilig via uitgebreid rechtenbeheer

R

Volgens de AVG privacy wet- en regelgeving

R

Altijd inzicht, waar u ook bent

R

Uitgebreide rapportagemogelijkheid

R

Eenvoudig samenwerken met werkgever

R

Gratis app voor werknemers

R

Automatisch loonstroken uploaden via Microloon

Privacy & veiligheid

Met ingang van de nieuwe privacywet (AVG) heeft elke organisatie meer verplichtingen gekregen bij het verwerken van persoonsgegevens (NAW, BSN, etc.). Het veilig ter beschikking stellen van privacygevoelige informatie op loonstroken, jaaropgaven en andere persoonlijke documenten, is daar een belangrijk onderdeel van. Het risico is hoog bij het (handmatig) e-mailen of per post sturen van deze informatie; een fout is snel gemaakt. Met de Loonportal wordt dit voortaan automatisch, eenvoudig en veilig online gedeeld.

Voor salarisverwerkers

De veiligheid van de data van uw klanten is gewaarborgd met de Loonportal. Daarnaast biedt de portal ook mooie extra’s. Zo kan uw klant eenvoudig in één keer alle werknemers- en periodemutaties uploaden in de portal, waarna u deze geheel automatisch kunt laten verwerken. Binnen de portal kunnen bestanden met privacygevoelige informatie, zoals verzamelloonstaten, journaalposten, SEPA-betaalbestanden en pensioenaangiftes klaargezet worden. Uw klant heeft binnen dezelfde beveiligde portal (via CASHWeb/LOONapp) toegang tot alles wat u wilt delen.

Voor werkgevers

Dat u onder de nieuwe AVG wet als werkgever verantwoordelijk bent voor de veiligheid van de persoonsgegevens van uw werknemers, is een feit. Met de Loonportal maakt u gebruik van onze beveiligde omgeving, waardoor u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. De Loonportal biedt u als werkgever echter ook waardevolle inzichten; een uitgebreide rapportagemogelijkheid, waarin u uw eigen maatwerkoverzichten kunt maken. Uiteraard kunt u zelf kiezen voor mooie grafische weergaven of gestructureerde tabellen met cijfers. Inzicht zoals nooit tevoren!

Automatisch loonstroken uploaden

Het is niet nodig om alle loonstroken één voor één in de Loonportal te uploaden; dit gaat volledig automatisch vanuit onze salarispakketten! De documenten worden direct in de juiste map in de Loonportal opgeslagen, zodat alleen de bevoegde persoon de informatie kan inzien. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld arbeidscontracten of andere (HR-)documenten naar de Loonportal te uploaden. Bovendien wordt er direct per e-mail een melding verstuurd naar de juiste persoon, wanneer een nieuw document in de Loonportal geplaatst is.

De LOONapp; voor werknemers

Via de LOONapp zijn alle documenten in de portal voor werknemers real-time inzichtelijk via een smartphone en tablet of de desktop (apploon.nl). Maar ook vanuit de CASHapp zijn de documenten uit de Loonportal te bekijken. De gebruiker kan kiezen voor een notificatie, wanneer een nieuw document in de portal geplaatst is. Voor de app geldt tevens: uitgebreid rechtenbeheer, optimale veiligheid en real-time inzicht. De LOONapp vervangt de extra service MijnSalarisPostvak.nl.

RECHTENBEHEER & MEER VOOR OPTIMALE VEILIGHEID

Binnen de Loonportal is een uitgebreid rechtenbeheer aanwezig. Zo bepaalt u wie welke documentatie kan inzien, welke functies voor wie toegankelijk zijn en dankzij het private label creëert u uw eigen huisstijl met logo! De Loonportal is gebouwd op het platform van CASH. Dit betekent dat alle data via een veilige verbinding worden verzonden (HTTPS) met eigen inlogcodes en rechtenbeheer. Tevens wordt de backup van de administratie via een streng beveiligd datacenter beheerd. Wanneer u voor optimale veiligheid gaat, is de Loonportal de juiste keuze.

Loonportal (extra service)

De Loonportal is de perfecte aanvulling op onze salarisadministratiepakketten; gegevens worden op een veilige manier online gedeeld en u krijgt toegang tot mooie rapportages. Beschikbaar als extra service voor zowel Microloon als CASH Lonen.

Getoonde prijzen zijn per onderdeel en zelf naar wens te combineren: Werkgeversdeel, Werknemersdeel en Excel periode Import (alleen voor Accountancy). 

LOONPORTAL
ACCOUNTANCYVERSIE

€5,50

PER ONDERDEEL/ADMINISTRATIE/MAAND

Online (loon)gegevens
delen, ook via LOONapp.

Online veilig (HR-)documenten delen
Veilig via uitgebreid rechtenbeheer
Volgens de privacy wet- en regelgeving
Eenvoudig samenwerken met werkgever
Excel periode Import mogelijkheid
Automatisch loonstroken uploaden
Gratis LOONapp voor werknemers

LOONPORTAL
VANAF

€19,00

PER ONDERDEEL/MAAND

Online (loon)gegevens
delen, ook via LOONapp.

Online veilig (HR-)documenten delen
Veilig via uitgebreid rechtenbeheer
Volgens de privacy wet- en regelgeving
Eenvoudig samenwerken met salarisverwerker
Excel periode Import mogelijkheid
Automatisch loonstroken uploaden
Gratis LOONapp voor werknemers

Plan vrijblijvend een online demo in!

Onze medewerkers geven u graag telefonisch een online demonstratie van ons pakket, waarbij u meekijkt vanaf uw eigen scherm.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon is een product van Visma CASH.

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl