CASH Webservices

Extra services Microloon

Met de extra services van Microloon voert u met nog meer gemak de loonadministratie. Lever loonstroken digitaal aan via de Loonportal of laat uw administratie archiveren of nakijken bij Microloon. Maar ook services speciaal voor accountants- en administratiekantoren; Importeer eenvoudig alle loonmutaties via de Excel Periode Import en werk al uw administraties bij vanuit het Lonen Administratie Dashboard.

De extra services van Microloon kunt u los van elkaar afnemen zodat u precies het pakket samenstelt wat voor u geschikt is.

Loonportal

Met de Loonportal voor salarisverwerkers wordt privacygevoelige informatie, zoals persoonsgegevens op loonstroken, jaaropgaven en arbeidscontracten, in een beveiligde en efficiënte online omgeving gedeeld met werknemers (ook via LOONapp) én krijgt u toegang tot mooie rapportages. Kortom, veilig & efficient (loon)gegevens delen volgens de AVG!

bankenkoppeling abn amro

Excel Periode Import (EPI)

Met de extra service Mutatie Import kunt u in één keer alle periode- en werknemersmutaties van een periode importeren via Excel Periode Import (EPI). Ideaal voor (salaris)administratiekantoren! Uw klant gebruikt het excel sjabloon om de mutaties in te registreren en upload alle mutaties met één druk op de knop in Microloon.

bankenkoppeling Rabobank

Lonen Administratie Dashboard

Met het Lonen Administratie Dashboard heeft u niet alleen in één oogopslag overzicht over de status van al uw administraties, u kunt ook massaverwerking opstarten voor de administraties die u selecteert. Binnen enkele seconden verwerkt het programma geheel automatisch uw administraties, en ziet u precies of er administraties zijn die extra aandacht nodig hebben.

bankenkoppeling ING

Nakijkservice

Wanneer u gebruik maakt van de Nakijkservice van Microloon, kijken de salarisdeskundigen van Microloon uw salarisadministratie na om te verzekeren dat u niets over het hoofd heeft gezien. Een waardevolle dienst in een tijd van continu veranderende wet- en regelgeving!

Belastingdienst koppeling

Archiveerservice

Wanneer u gebruik maakt van de Archiveerservice bewaren wij uw gegevens in ons beveiligde datacentrum. Zo is de administratie altijd toegankelijk voor u, maar nooit voor onbevoegden. Zo weet u zeker dat uw administratie veilig is en dat u voldoet aan de bewaarplicht van de Belastingdienst.

scanboeken

Salarisspecificaties

De voorgedrukte formulieren van Microloon stellen u in staat om eenvoudig professionele salarisspecificaties uit te printen. De velden zijn zodanig ingedeeld dat de gehele specificatie perfect op het formulier geprint wordt.

kredietinformatie

Plan vrijblijvend een online demo in!

Onze medewerkers geven u graag telefonisch een online demonstratie van ons pakket, waarbij u meekijkt vanaf uw eigen scherm.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon is een product van Visma CASH.

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl