Salarisspecificaties

Professionele salarisspecificaties maken

Algemeen

Uiteraard kunt u de salarisspecificaties in een PDF omzetten of op blanco of uw eigen briefpapier afdrukken. Wanneer u geen geschikt papier heeft en toch graag een netjes opgemaakte salarisspecificatie wilt maken, kunt u gebruik maken van onze voorgedrukte formulieren.

Professionele uitstraling

Door de salarisspecificaties te printen op de voorgedrukte formulieren van Microloon, heeft de specificatie direct een professionele uitstraling. De voorgedrukte velden zijn zodanig opgemaakt dat de gehele specificatie perfect geprint zal worden op het formulier. Klik hier voor een voorbeeld.

Praktisch

U kunt de voorgedrukte formulieren vanaf 500 stuks bestellen. U krijgt 10% korting wanneer de bestelwaarde boven de € 500,- komt en maar liefst 20% korting bij bestellingen boven de € 1.250,-.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon is een product van Visma CASH.

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl