Koppelingen Microloon

Microloon heeft geverifieerde koppelingen met Actief Software en Synerg-e. Beiden bieden software voor de uitzendbranche. Hieronder vindt u meer informatie over deze koppelingen.

E-matcher van Synerg-e

Microloon heeft een koppeling met e-Matcher; het totaalpakket voor de uitzendbranche. Deze ICT expert bouwt al twee decennia lang softwarepakketten voor spelers in de flexibele arbeidsmarkt. De focus van e-Matcher ligt op een volledige automatisering van uw administratieve processen.
Microloon maakt de loonberekeningen aan de hand van de uren en aantallen vanuit e-Matcher en koppelt deze vervolgens weer terug.

webshopkoppeling

A-PerfectMatch van Actief Software

Actief Software is gespecialiseerd in software voor organisaties die zich bezighouden met uitzending, detachering, recruitment, werving & selectie en bemiddeling van ZZP-ers.
Het pakket A-PerfectMatch (APM) sluit naadloos aan bij Microloon. Alle voor Microloon noodzakelijke data wordt in APM vastgelegd en uitgewisseld met Microloon.

UBL facturen

Plan vrijblijvend een online demo in!

Onze medewerkers geven u graag telefonisch een online demonstratie van ons pakket, waarbij u meekijkt vanaf uw eigen scherm.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon en Cash Software zijn sinds 2013 één bedrijf.

MICROLOON

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl