A-PerfectMatch koppeling

Actief Software voor uitzendbureaus, detachering en recruitment.

Algemeen

Actief Software pakket APM is software voor organisaties die zich bezighouden met uitzending, detachering, recruitment en werving & selectie, en bemiddeling van ZZP-ers. Middels een innoverend en kwalitatief pakket tegen een aantrekkelijk tarief, gecombineerd met een uitstekende service, betrouwbaarheid en kosteloze updates, streven zij naar een prettige en langdurige samenwerking met klanten.

Hoe het werkt

APM sluit naadloos aan bij Microloon. Alle voor Microloon noodzakelijke data wordt reeds in APM vastgelegd. Met één druk op de knop worden kandidaat gegevens, reserveringen, pensioen, ziekengeld, auto van de zaak details e.d. alsmede periode-data / goedgekeurde declaraties in Microloon ingelezen. In Microloon worden de loonstrookjes direct verwerkt.

Verwerkte gegevens worden terug ingelezen in APM in het loonstrook-archief. Declaratie- en loonstrook-correcties gebeuren in APM, indien er reeds is gefactureerd wordt eenvoudig een creditnota en een nieuwe factuur aangemaakt. Naast verlonen op basis van declaraties (week,4-weken,maand), zijn ook vaste lonen mogelijk (week,4-weken,maand).

Dankzij deze koppeling is verlonen mogelijk voor bijna alle CAO’s en sectoren, en is niet beperkt tot de uitzend/detacherings branche.

Praktisch

Voor deze koppeling is een aparte overeenkomst nodig met onze partner Actief Software.

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon is een product van Visma CASH.

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl