Eindejaarscongres Microloon en CASH Lonen 2020

Tijdens het Eindejaarscongres worden alle ontwikkelingen en wetswijzigingen op het gebied van salarisverwerking toegelicht. Er wordt teruggekeken op het afgelopen jaar, vooruitgekeken naar alle aanstaande veranderingen en uitgebreid ingegaan op het belastingplan 2021 (toegespitst op de loonadministratie).

In tegenstelling tot andere jaren organiseren wij het Eindejaarscongres dit jaar op slechts 3 locaties in Nederland. Vanwege de coronamaatregelen is het aantal klanten die wij per locatie kunnen ontvangen minder groot dan in voorgaande jaren. Om toch zoveel mogelijk klanten de gelegenheid te geven het congres bij te wonen, bieden wij een ochtendsessie van 9:30 tot 12:30 uur en een middagsessie van 13:30 tot 16:30 uur aan. Tevens is het dit jaar mogelijk het Eindejaarscongres online via een livestream te volgen. De kosten voor deelname bedragen €175,00 per persoon (excl. btw).

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Beperkte terugblik op Microloon/CASH Lonen 2020
  • Jaarovergang naar 2021
  • Belastingplan 2021, toegespitst op de loonadministratie
  • Andere wijzigingen in de loonadministratie
  • Vooruitblik op Microloon/CASH Lonen 2021

Locaties

INSCHRIJFFORMULIER

OVER MICROLOON

Met het Microloon programma is het mogelijk voor ieder type MKB-onderneming zelf, eenvoudig en snel de loonadministratie te voeren. Online verlonen kan met CASH Lonen, wat volledig gebaseerd is op de vertrouwde en bewezen Microloon software. Microloon en Cash Software zijn sinds 2013 één bedrijf.

MICROLOON

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

088 - 400 50 00
info@microloon.nl